Tüm Yazılar

Transpalet Bakım ve Servis

Çalışma hayatının her alanında olduğu gibi zaman geçtikçe ve cihazlar kullanıldıkça sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Bunun önüne geçebilmek için mutlaka cihazların periyodik bakımlarının yapılması gerekmektedir. Transpaletlerin de…

Transpaletler yükleme, kaldırma ve taşıma makinelerinde olduğu gibi düzenli kontrolleri yapılması gereken araçlardır. Ki bu bakımlar yapılmadığında işletmenin zaman ve para kaybına neden olacakatır.

Transpalet servis ve bakımı Yıldız İstif Makineleri gibi yetkili ve uzman ekipler tarafından kontrol edilmeli ve değişmesi gereken parça ihtiyacı varsa ivedilikle sorun çözülmelidir.

servis ihtiyacı olan transpaletlerin gözardı edilmeksizin tamiri ve bakımı yapılmalıdır. Transpalet tamiri ve bakımı yetki belgeli uzman ekiplerimiz tarafından yapılmakta olup gerek işletmenizde gerekse teknik servisimizde yapılabilmektedir.

Bildiğin üzere transpaletler kullanım alanlarına göre ihtiyaca ve kullanıma yönelik değişkenlik gösterir. Bu bağlamda doğru transpaleti doğru yerde kullanınız; yanlış alanda kullanılan veya yeriniz için yanlış seçilen transpaletler arızalara neden olabilir ve işletmelere ciddi zamana ve maddi külfete neden olabilir

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir